TM-Teräs Oy

Luotettavia ja tyylikkäitä oviratkaisuita

Ryterna logoTM-Teräksellä on myös Ryterna nosto-ovien edustus. Palvelutarjontaan kuuluu nosto-ovien myynti ja asennus. Mittatilausvalikoima antaa asiakkaalle laajat valintamahdollisuudet saada kohteeseen yksilöllisesti soveltuva mittatilausovi.

Ryternan ehdottomia valtteja ovat pitkä kokemus nosto-ovien valmistuksesta, tuotantovarmuus, luotettavat materiaalit ja eristeet sekä ehdoton tyyli ja laadukkuus palvelua unohtamatta.

Tätä Ryterna on

Mukavuus

Lamelli nosto-ovet ovat helppokäyttöisiä ja mahdollistavat esimerkiksi auton pysäköinnin oven välittömään läheisyyteen niin autotallissa kuin ulkopuolella.

Laajat paneelivaihtoehdot

Ryterna nosto-ovista löydät todella laajan pintakuviointivalikoiman vaativaankin makuun. Monipuolisesta tarjonnasta löytyy varteenotettavia vaihtoehtoja niin pientaloihin, teollisuuteen kuin maatalouteenkin.

Mittatilausovet

Ovet valmistetaan aina juuri kyseessä olevaan kohteeseen mittatilaustyönä ilman lisähintaa. Tämä takaa oven täydellisen sopivuuden käyttötarkoitukseensa kohteessa.

Laatu ja turvallisuus

Ryterna omaa EN ISO 9001:2000 laatujärjestelmän, joka takaa sen, että tuotteet, niiden laatu ja turvallisuus vastaavat testatusti standardien vaatimuksia.

Eristys

Ryterna nosto-ovien 40 mm lämmöneristys ja asianmukainen rakenne takaavat ovelle pitkäaikaisen keston ja luotettavuuden. Ovet ovat myös molemmin puolin galvanoituja, esimaalattuja ja polyesteripinnoitettuja.

Ryterna-materiaalit

© 2019 TM-Teräs Oy | Design: Foxmill