TM-Teräs Oy

Ikkunat, ovet & julkisivut - kestäviä ratkaisuja energiatehokkaaseen rakentamiseen

Schûco logoTM-Teräksen edustamat Schüco-alumiinijärjestelmät ovat todellinen askel kohti energiataloudellisempaa, ajatonta ja laadukasta rakentamista.

Laaja profiilivalikoima ja erilaiset yhdistelmämahdollisuudet antavat vapautta suunnitteluun. Valinta on Teidän!

Ikkunat

Ikkuna on katsanta rakennuksen ulkonäköön kaikissa muodoissaan. Schücolle ikkuna ei ole vain ikkuna - se voi olla yhtä monipuolinen kuin elämäkin!

Schücon alumiini-ikkunoissa yhdistyy alumiinin hyvät ominaisuuden tulevaisuuden vahvaan eristystekniikkaan. Rakenne on optimaalinen: Suurivolyyminen eristevyöhyke, uudenmallinen lasineristys ja keskitiiviste siivekkeillä takaavat erinomaisen lämmöneristyksen. Schüco AvanTec-piiloheloilla voidaan vaativissa kohteissa toteuttaa jopa 160 kg puitepainon ikkunoita.

Ovet

Schüco-alumiiniovet ovat todellisia julkisivun katseenvangitsijoita. Kohteeseen yksilöllisesti valittu ovi antaa rakennukselle yksilöllisen luonteensa. Schüco-ovet tarjoaakin monipuoliset materiaali-, design- ja käyttövaihtoehdot.

schueco ovi 2Ovivaihtoehtoja mm:
- täyslasiovi
- alumiinipaneeliovi
- alumiinisen lasipalo-ovet
- sormisuojaovet
- kääntöovikoneistolliset saranaovet
- liukuovikoneistolliset ovet

Normaalit saranoidut ovet ovat kestäviä ja kevyitä käyttää. Turvallisuutta parantamaan oviin on mahdollista asentaa karkaistut ja laminoidut lasit sekä murronsuojatapitus.

Julkisivujärjestelmät

schueco julkisivu 1Schüco-lasijulkisivut toteutetaan modernin arkkitehtuurin asettamien vaatimusten mukaisesti. Schüco-alumiinijärjestelmien tarjoama profiilivalikoima runsaine väreineen ja muotoineen mahdollistaa kaarevien ja vinojenkin rakenteiden käytön.

TM-Teräksen tuotteisiin kuuluvat myös auringonsuojasäleiköt, jotka ikkunan ulkopuolelle asennettuina estävät auringon valon ja lämmön tunkeutumisen sisälle. Siten ne vähentävät energian kulutusta ja jäähdytysjärjestelmien käyttöä kuumina kesäpäivinä.

Schüco-materiaalit

Schüco ikkuna-, ovi- ja julkisivujärjestelmät alumiinista

RT38801 Schueco ikkunat ovet julkisivut alumiinista 500

© 2019 TM-Teräs Oy | Design: Foxmill